02 Mayıs 2007

Hiperseksüel Orgazm

Efendim bugün eski bir kadın dergisine öylesine bir bakarken rastladım ve dehşete kapıldım. Yazıda orgazm çeşitlerinden bahsediliyordu; Cüce, normal, statüs orgazm bunların dışında bir de Hiperseksüel Orgazmlar varmış ki,

Hiperseksüel Orgazmlar : Hiperseksüel kadınlarda görülür. Genelde bir başladı mı bitmek bilmezler. 20-30 saniyelik orgazmlar bazen 30-40 dakika birbirini takiben devam eder. Üstelik orgazm sayısı arttıkça erkeklerdekinin aksine cinsel istek ve orgazma yöneliş de artar. Bunlar hem klitoral hem de G-Noktası kaynaklı “bileşke orgazmları” dır. Bu kadınlarda PC-kasının da çok gelişmiş olduğu bilinmektedir.

30-40 dakikadan bahsediyorlar, hem klitoral, hem de G noktası kaynaklıymış, katmerli orgazm yani, duble. Efendim zaten son yıllarda biz Türk erkeklerinin başına sarılan G noktası illetinden sonra, hatunlarımız bir de bunu duyarsa yandık ki ne yandık. Zaten bu noktayı bulmak için harcadığımız emeklerden sonra bir de partnerimize Hiperseksüel Orgazm yaşatmaya kalkarsak, çok çalışmak lazım çoook.

0 yorum:

Template Designed by Douglas Bowman - Updated to New Blogger by: Blogger Team
Modified for 3-Column Layout by Hoctro