26 Ocak 2007

Gizli Kamera

Tamam anlıyorum, hepimizin olmuştur. Asansörde kıçımızı, başımızı düzelttiğimiz filan ama bu arkadaş abartmış biraz galiba, ne o öyle dizine kadar indirmiş pantolonu, arkadaş evinin yatak odasında sanıyor galiba kendisini. Bir de tam anlayamadım ama ikinci karede ne yapıyor bu böyle işiyor mu? yoksa saksıya, eğer öyleyse çok ayıp seni şiddetle kınıyor, ıkınıyoruz. Zaten bir gizli kamera furyasıdır gidiyor internette, siz siz olun dikkat edin.

25 Ocak 2007

Bu Alet Ne İşe Yarar?

Bir fikri olan varsa aydınlatsın ne olur bizide. Bu videoda gösterilen alet nedir? ne işe yarar. Bana bir tür masaj aleti gibi geldi ama... Aklıma başka şeylerde gelmiyor değil :)

23 Ocak 2007

Kamasutra Teknikleri

Kamasutra tekniklerini uygulayarak cinsel hayatımda maksimum hazza ulaşmak istiyorum ama beceremiyorum elimi nereye koyacağım, ayağımın yerini unuttum, yine yataktan düştük diyen arkadaşlar buyrun. Bu firma sizleri düşünmüş olacak ki, resmini gördüğünüz çarşafları tasarlamış. Elinizi, ayağınızı, dizinizi hatta kıçınızı koyacağınız yerleri bile çarşafın üzerinde numaralandırmış.

20 Ocak 2007

Evlenmeden Olmaz

Bu resimi gördüğüm zaman Türk filmlerinde, karikatürlerde, fıkralarda vs sık sık geçen bir replik geldi aklıma birden "evlenmeden olmaz" Bence konuyu çok net bir biçimde açıklıyor.

18 Ocak 2007

Penis Büyüklüğü

İnternette bol miktarda var, mutlaka sizde bu reklamlara rastlamışsınızdır. Cinsel organınızı büyüttüğünü iddia eden aletlerden bahsediyorum. Geçen gün yine bir tanesine rastladım, ne o öyle eski tansiyon aletlerine benzeyen bir şey bir ucunu şeyine takıyorsun öbür ucundaki pompa gibi bir şey, ne olacak? Hayır aşırı derecede küçükse zaten bunu pompa gibi bir aletle normal haline getirmenin imkanı yok illaki bir cerrahi müdahale gerekiyor. Yok eğer normal ama ben daha büyük olsun istiyorum diye bir düşünceye girmenin anlamı da yok, ne yapacaksın daha büyüğünü bayrak mı dikeceksin. Maalesef bu tip ürünlere talep var ki reklamlarına sık sık rastlıyoruz. Üstelik bu tip aletleri kullanmanın bırakın büyütmek, sertleşme problemleri yarattığını işin uzmanları söylüyor. Buyurun okuyun.

Kadında doğurganlığın, döllenmenin olabilmesi için erkeğin spermlerinin kadın vajinasının (haznesinin) arkasına ulaşabilmesi gerekmektedir, bunun için de 10 cm ve üzerindeki penis boyu yeterlidir.

Ergenliğe ulaşmış bir erkeğin penisinin ortalama uzunluğu sertleşme olmayan durumda 5 - 9 cm, sertleşme halinde ise ortalama 16 cm boyundadır. Bununla birlikte penisin büyüklüğü kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Penis boyu ortalama 16 cm olmakla beraber 11-18 cm normal kabul edilir.

Normalden daha uzun bir penis cinsel ilişki sırasında genelde kadına zevk yerine acı vermektedir. Bu nedenle sanılanın aksine uzun (büyük) penis, iyi bir cinsel ilişki için ideal değildir. Ancak normalden daha küçük penisler de cinsel ilişki sırasında sorunlara yol açarlar, dahası sahibine psikolojik olarak sorun olurlar.

Penis boyunu ve kalınlığını arttıran çeşitli ameliyatlar bulunmakta ve ülkemizde de yapılmaktadır. Ancak bu ameliyatların herkesde başarıyla sonuçlanmadığı da bir gerçektir. Ameliyat öncesi erkeğin hormonlarının ölçümü yapılır ve penisin ereksiyon halindeki boyu saptanır (kökü ile uzu arası). Genellikle 8 cm'lik uzunluğa sahip bir penis işlevsel olarak kabul edilir. Fakat kişinin daha uzun penis isteği de dikkate alınarak penis uzatılabilir. Bu uygulama için kişinin diğer yönlerden tam olarak sağlıklı olması gerekir. Cerrahi yöntem penisin üst başlangıç bölümündeki derinin ve penisi kalça kemiğine bağlı tutan bağların uzatılarak ek penis boyu kazanma prensibine dayanır. Bu şekilde ek 3 ile 5 cm arasında değişen ölçülerde ek penis boyu kazanılır. Ameliyat sonrası 2 ay kadar süre hasta, kontrollere çağrılır.

Piyasada satılan penis büyüttüğü iddia edilen vakum pompaları veya benzeri yöntemlerin genelde hiç bir faydası yoktur. Penisi büyüttüğü iddia edilen vakum pompaları, penis sertleştiğinde içindeki kanı tutan kapakçıklara ters basınç yolu ile zarar vermekte ve sertleşme problemlerinin gelişmesine neden olmaktadır. Bu yüzden zararlıdır.

Son olarak penisin boyundan ziyade işlevinin önemli olduğunu hatırlatmakda yarar var.

Kaynak

16 Ocak 2007

Seks Önerileri

Rivayete göre geçtiğimiz günlerde Comopolitan dergisinde bayanlar için 99 maddelik seks önerisi diye bir yazı yayınlanmış ve bir erkek okur üşenmeden bu 99 maddeye cevap yazmış. İçlerinden bazı öneri-cevaplara çok güldüm. İşte onlardan bazıları, şayet tamamını okumak isterseniz google'de "kadınlara 99 sex önerisi" diye aratabilirsiniz, çünkü yazının asıl kaynağını bulamadım.

  • İki elinizle poposuna kararlı bir biçimde dokunun. (nası ya.. kimin poposuna kararlı dokunduruyon . alooo)
  • Oral seks yaparken şunu unutmayın. Ne kadar çok tükürük, o kadar çok zevk. (oldu olacak bir de balgam at temizinden; renk gelsin ilişkiye.)
  • Onun üstündeyken, yalnızca cinsel organının ucuyla size değecek biçimde durun, sonra birden kendinizi aşağı bırakın. (oooldu. bunu takiben suratınızın ortasına birden yumruk yerseniz, şaşırmayın. Bungee jumping yapıyor sanki. 'kendinizi bırakın'mıs. lahavle...)
  • Ona resimli bir e-posta yollayın. resim mutlaka seksi olsun,resimdeki kişi ise siz. (sonra ortak çevreden denyonun biri e-mail hesabına dalsın; onbeş dakikada bütün şirketin maymunu olun. bravo, devam...)
  • Erkeğinizin üstüne çıkıp, cinsel organını göğüslerinizin altına alın ve dans başlasın. (tahayyül etmeye çalıştım; beceremedim. göğüslerin arasına alın demeye çalışmış herhalde yazar. tabii şu noktada herkes bir Jenna, herkes bir Nadide sultan.)
  • Yatakta yabancı dilde konuşun. (tamam oldu memleket. fuck me repliğini yatağa soktuk mu AB ye girdik demektir. hem bize de you nasty diyebilecek fırsatlar çıkar.)
  • Barda karanlık bir köşeye çekilip bluzunuzu düğmelerini açın.ellerini içeri sokmasına izin verin. (sonra bir bakin erkeğinizi çekmişler bir köşeye, ağzını burnunu kırmışlar; size doğru geliyorlar. Los Angeles mi lan burası?)
  • Seks oyuncakları içeren internet sayfasını ziyaret edin. (ziyarette kalmayın, ticarete atılın. 21 inc bir vibrator erkeğinizi mest etmekle kalmayacak, depresyona sürükleyecektir. Şöyle ki bir noktadan sonra alışmış kudurmuştan beterdir.)
  • Köpek pozisyonundayken testislerini yakalayın ve onlarla ilgilenin. (köpek pozisyonu - malak emzirmesi. doggy'den direkt tercüme olmuş, bravo. testislerle ilgilenmek nasıl olacak? sinemaya götürüp yemek mi ısmarlıyoruz?

13 Ocak 2007

Yürek Yarası

Olmayınca olmuyor kardeşim, insanda imreniyor yani yakınındaki çiftleri görünce. Ama bu arkadaşların durumu gerçekten tam yürek yarası. Hele soldaki arkadaş, iyice kaptırmış kendisini, baksanıza kilitlenmiş hayal kuruyor galiba; canlı olsaydın ele ele tutuşur sahilde koşardık, günbatımını seyrederdik, öper koklardım ben seni, severdim, mini mini yavrularımız olurdu… :))

Bayanlar zaman zaman çok dır dır ediyorsunuz, ara sıra arızaya geçiyorsunuz ama Allah yine de yokluğunuzu göstermesin. Kimseyi de bu arkadaşların durumuna düşürmesin. Canlarım ya üzdünüz beni.

09 Ocak 2007

Melih Gökçek'in Kabusu

Ankara'nın Belediye Başkanı Melih Gökçek'i bilirsiniz. "Tükürürüm böyle sanatın içine" lafı epey bir tartışılmıştı. Düşünsenize yukarıdaki heykelin bulunduğu şehre kendisini Belediye Başkanı yaptıklarını. Herhalde ilk icraatının ne olacağını tahmin etmek zor bir şey olmasa gerek.

07 Ocak 2007

Türkiye Seks Partisi

Türkiye’de mevcut bir seks partisi olduğunu biliyor muydunuz? Türkiye Seks Partisi ! hemde beş bine yakın üyesi bulunan. Tabi ki Siyasal Partiler Kanunu ile kurulmuş yasal bir parti değil bu, seksle ilgili her türlü tabuyu sınırsızca çiğneme hedefiyle oluşturulan sanal bir seks cemaati imiş. Ben Milliyet Gazetesinin arşiv sayfalarında okudum, Tempo Dergisinde yayınlanmış. Bana asparagas kokusu geldi, inanıp inanmamak size kalmış. İşte yazının tamamı.

06 Ocak 2007

Orgazm Makinesi

Bekar bir arkadaşımıza bit pazarından kullanılmış bir çamaşır makinesi almıştık. Çalıştırdığı zaman banyonun içinde kendi kendine geziniyordu makine, çalışmasının meydana getirdiği titreşim evin diğer odasındayken bile hissedilebiliyordu. Hatta aramızda espri konusu olmuştu ayaklarımızın tabanını makineye dayayıp masaj :) yaptırıyorduk. Ama inanın böylesi bizim bile aklımıza gelmemişti. İşte karşınızda ooh derecesi ayarlanabilir Orgasmatron 3000

03 Ocak 2007

Bikinin Böylesi

Hanımefendi büyük ihtimalle bir müsabaka seyretmeye gelmiş, hoş. Bikini giyip gelmiş, daha hoş. Yalnız bikinin üstünde gerçekten çok ilginç bir desen var ki, tam oturmuş, yani görür görmez hatunun göğüslerini tasavvur etmeye başlıyorsunuz -ben başladım mesela- :) Çıkar arkadaşım üstündekini sende rahat et bizi de yorma, ne diyeyim.

Template Designed by Douglas Bowman - Updated to New Blogger by: Blogger Team
Modified for 3-Column Layout by Hoctro