16 Ocak 2007

Seks Önerileri

Rivayete göre geçtiğimiz günlerde Comopolitan dergisinde bayanlar için 99 maddelik seks önerisi diye bir yazı yayınlanmış ve bir erkek okur üşenmeden bu 99 maddeye cevap yazmış. İçlerinden bazı öneri-cevaplara çok güldüm. İşte onlardan bazıları, şayet tamamını okumak isterseniz google'de "kadınlara 99 sex önerisi" diye aratabilirsiniz, çünkü yazının asıl kaynağını bulamadım.

  • İki elinizle poposuna kararlı bir biçimde dokunun. (nası ya.. kimin poposuna kararlı dokunduruyon . alooo)
  • Oral seks yaparken şunu unutmayın. Ne kadar çok tükürük, o kadar çok zevk. (oldu olacak bir de balgam at temizinden; renk gelsin ilişkiye.)
  • Onun üstündeyken, yalnızca cinsel organının ucuyla size değecek biçimde durun, sonra birden kendinizi aşağı bırakın. (oooldu. bunu takiben suratınızın ortasına birden yumruk yerseniz, şaşırmayın. Bungee jumping yapıyor sanki. 'kendinizi bırakın'mıs. lahavle...)
  • Ona resimli bir e-posta yollayın. resim mutlaka seksi olsun,resimdeki kişi ise siz. (sonra ortak çevreden denyonun biri e-mail hesabına dalsın; onbeş dakikada bütün şirketin maymunu olun. bravo, devam...)
  • Erkeğinizin üstüne çıkıp, cinsel organını göğüslerinizin altına alın ve dans başlasın. (tahayyül etmeye çalıştım; beceremedim. göğüslerin arasına alın demeye çalışmış herhalde yazar. tabii şu noktada herkes bir Jenna, herkes bir Nadide sultan.)
  • Yatakta yabancı dilde konuşun. (tamam oldu memleket. fuck me repliğini yatağa soktuk mu AB ye girdik demektir. hem bize de you nasty diyebilecek fırsatlar çıkar.)
  • Barda karanlık bir köşeye çekilip bluzunuzu düğmelerini açın.ellerini içeri sokmasına izin verin. (sonra bir bakin erkeğinizi çekmişler bir köşeye, ağzını burnunu kırmışlar; size doğru geliyorlar. Los Angeles mi lan burası?)
  • Seks oyuncakları içeren internet sayfasını ziyaret edin. (ziyarette kalmayın, ticarete atılın. 21 inc bir vibrator erkeğinizi mest etmekle kalmayacak, depresyona sürükleyecektir. Şöyle ki bir noktadan sonra alışmış kudurmuştan beterdir.)
  • Köpek pozisyonundayken testislerini yakalayın ve onlarla ilgilenin. (köpek pozisyonu - malak emzirmesi. doggy'den direkt tercüme olmuş, bravo. testislerle ilgilenmek nasıl olacak? sinemaya götürüp yemek mi ısmarlıyoruz?

1 yorum:

ersagun dedi ki...

bir iyice araştırsanız da yazsanız, kaynak belirtseniz.. yazı ekşisözlükten alınmadır, derginin yayınladığı tam liste orada bulunmakta, yorumların sahibi de bir ekşisözlük yazarıdır. bu durumda siz de "hıncal, uluç, pespaye ve hemzemin" oluyorsunuz maalesef.

Template Designed by Douglas Bowman - Updated to New Blogger by: Blogger Team
Modified for 3-Column Layout by Hoctro