10 Nisan 2007

Penis Roman

Evet 100 fırça darbesi adlı kitaptan sonra bunu da gördük ya ölsem de gam yemem artık. Adam cinsel uzvunun romanını yazmış, var mı böyle bir şey. Kitabın tanıtım notunda yazanlar.

“Gelmiş geçmiş en büyük roman kahramanı, üstelik yalnızca 32,6 santim boyunda... Onu tanıyorsunuz aslında... Hepimizin hayatında yeri var. Ama hiçbiriniz şimdiye kadar böylesini görmedi... Gücün ve iktidarın sembolü oldu. Kadınlardan ilgi, erkeklerden saygı gördü. Boy mu işlev mi polemiklerinin göz nuru... Önemini hiçbir zaman yitirmedi... Yazarın hayatını da o yönlendirdi. Ciddiye alındı, dalga geçildi. Saklandı, gururla gösterildi. En unutulmaz deneyimler onunla yaşandı… En büyük girdaplara onunla girildi... Terbiye edileni aşkı doğurdu, en ilkeli seks fetişi oldu. P olmasaydı böyle bir roman yazılamayacaktı. Bu yüzden başrol de ona sunuldu. Kadınlar dikkat! Bu roman erkeklerden beklentinizi artırabilir. Erkekler dikkat! Bu roman özgüveninizi sarsabilir”

32,6 cm boyundaymış arkadaşın ki, iyi başı göğe ermiştir. Ne oldu yani 32,6 cm boyunda özgeçmişine mi yazdın, iş yaşantında bir kariyer mi sağladı. Gururla gösterildi diyor, “s...kiyle gurur duyan adam”, yok demek ki garibanın başka bir meziyeti, o kadar ki dört elle sarıldığına göre. Şimdi Amerikan porno yıldızlarından Jenna Jameson’un partnerlerinden biri çıksa da yeni bir kitap yazsa, benim kahramanım 47,3 cm derse ne olucak.

Millet başlayacak;

-Benim kahramanım 18 cm, senin ki

-23 amcası ellerinden öper

-Dede senin kahraman

-“Uyuyan kahraman" benimki

Hayır kardeşim bu konuda zaten kompleksli olan biz erkekleri iyice bunalıma sokacaklar, başka da bir işe yaramayacak.

Ben bugüne kadar boyu değil işlevi önemli diye biliyordum ama yanlış mı?

0 yorum:

Template Designed by Douglas Bowman - Updated to New Blogger by: Blogger Team
Modified for 3-Column Layout by Hoctro