01 Haziran 2007

Don’da Son Nokta, C-String

Resimdeki ürünün adı C-String imiş yani G-String’in ipsiz olanı. Bu yeni moda iç çamaşırının yan taraflarında ip yok. Ön tarafa yapıştırılıp, arkadan sabit tellerle de tutturuluyormuş (nasıl yani?) Nasıl duruyor o don (don da denilmez ama) öyle bilemiyorum, yürürken filan düşer bence. Bu ürünün avantajı da ne imiş biliyor musunuz; mayoyla kullanılıyor ve güneşlenirken ip izlerine sebep olmuyor,. ayrıca kıyafetlerden iç çamaşırı görünmesini de engelliyormuş. İstese de görünemez ki! Daha pratik bir çözüm var aslında, giymeyin bayanlar daha iyi, giymeyince iz de olmaz, bir şey de görünmez. O don bozması huzursuz eder bir kere insanı araya kaçar, teli batar, düşer vs C-String’in büyük resimlerini merak edenler, sitesinden neye benzediğine bakabilirler. Bu arada site yetişkinler cinsel içerikli için ürünler satıyor.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

dondan başka herseye benziyor

Unknown dedi ki...

ufff çok sexi bişey olmuş arkadaşım niye öyle diyosun bence sadece bununla dolaşsınlar deli manyak bişey daha ne isterim :)
ama sadece sexi görünmek için giyilmeli.gerçekten bunu ipleri iz yapıyor diye giyen varsa salaktır.Don giymek neden bu kadar zor geliyor bu kadınlara yaaa interesting

Template Designed by Douglas Bowman - Updated to New Blogger by: Blogger Team
Modified for 3-Column Layout by Hoctro